Accident cumplit în nordul Macedoniei. Un autocar a căzut în prăpastie!

0

Un teribil accident a avut loc miercuri seara, în nordul Macedoniei, bilanţul preliminar al poliţiei indicând 13 morţi şi patru răniţi în stare critică.

Accidentul s-a petrecut pe autostrada care leagă Skopje, capitala Macedoniei, de oraşul Tetovo. Autobuzul plecase din Skopje şi avea ca destinaţie localitatea Gostivar când, în apropiere de Laskarici, şoferul a pierdut controlul volanului şi maşina s-a prăbuşit într-o râpă adâncă.

Şapte dintre pasageri au murit pe loc, iar şase au murit la spital. Ministrul Sănătăţii din Macedonia, Venko Filipce, spune că patru dintre răniţi sunt în stare critică.

Localnicii din Laksarici au fost primii care au intervenit la locul dezastrului, ei ducând la spital cu maşinile personale nu mai puţin de 25 de răniţi. „Ne era tare frică de o explozie. Mirosea foarte tare a benzină„, a povestit unul dintre salvatori.

Este unul dintre cele mai tragice accidente din istoria Macedoniei, comparabil cu cel de la Odrid, din 2009, când un vapor s-a scufundat şi au murit 15 turişti din Bulgaria.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.