Sondaj CURS: Victor Ponta, cel mai performant premier al României!

0

Victor Ponta a fost cel mai performant premier al României, conform ultimului sondaj CURS. El este urmat de Emil Boc şi de Adrian Năstase. 

La întreabarea „Dintre toţi prim-miniştri ai României, cine consideraţi că a fost cel mai performant”, 20% dintre respondenţi au indicat numele Victor Ponta, 14% au răspuns Emil Boc, 13% l-au indicat pe Adrian Năstase şi 12 procente pe Călin Popescu Tăriceanu. Aceştia sunt urmaţi de Mugur Isărescu şi de Dacian Cioloş, ambii cu 7 procente şi de Mihai Răzvan Ungureanu cu 5%.

Actualul premier se află la coada clasamentului, activitatea Vioricăi Dăcilă fiind apreciată de doar 2% dintre respondenţi.

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 21 ianuarie – 6 februarie 2019 pe un eșantion național de 1067 de persoane la domiciliul respondenților. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.