Edi Iordănescu critică dur arbitrajul lui Istvan Kovacs

0

Edi Iordănescu a crititcat dur arbitrajul lui Kovacs, dar și declarațiile date de cei de le Sepsi toată săptămâna. 

Șefii de la Sepsi și antrenorul Eugen Neague s-au plâns toată săptămâna că echipa nu este dorită în playoff și au criticat arbitrajul.

La meciul de la Mediaș, au primit corect penalty, în minutul 9, lovitura fiind transformată de Tandia. A fost și singurul golul al meciului.

La final, antrenorul Edi Iordănescu a luat foc. Acesta crede că Istvan Kovacs nu a arbitrat cu aceeași măsură, refuzându-le medieșenilor un penalty, evident, în minutul 72.

„Nu știu de ce se ia o astfel de atitudine, să faci presiune, să faci campanie toată săptâmâna. Ați văzut ce s-a întâmplat și în tribună.

Tentele astea nu-și au loocul. La Iași am primit gol din henț clar, acum se întâmplă ce se întâmplă: decizii care n-au fost luate cu aceeași balanță. Nu știu ce să înțeleg. Probabil e o lecție și pentru mine. Să încep toată săpptămâna să urlu, să țip.

Am tăcut și ne trezim cu singura delegare care nu trebuia pusă. Pentru mine, lucrurile sunt evidente. Eu am fost informat încă de luni, de președinte, cine va arbitra. Pentru mine, e strigător la cer”, a spus Edi Iordănescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.