Oprișan îl acuză pe Dragnea că „face pe stăpânul partidului”

Liderul Organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că la finalul lunii octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea preşedintelui PSD şi că Liviu Dragnea s-a metamorfozat şi face pe stăpânul partidului.

Oprişan a precizat că la finalul lunii octombrie PSD trebuie să organizeze congres.  „În anul 2019 se finalizează mandatul lui Liviu Dragnea şi al conducerii şi trebuie organizat congres, la finalul lunii octombrie. (…) Liviu Dragnea mai greşeşte şi el din când în când, dar e băiat bun”, a mai declarat Oprişan.

El a mai spus că are cu Liviu Dragnea „o relaţie principială, instituţională”.„Eu sunt acelaşi Marian Oprişan. Liviu Dragnea adevărul e că de când a ajuns la Bucureşti s-a metamorfozat, în preşedintele cu anumite valenţe… Mai face din când în când pe stăpânul partidului”.

Comitetul Executiv al PSD a decis să îi propună pe Daniel Suciu la Ministerul Dezvoltării Regionale şi pe Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după şedinţa CEx, că nu este de acord cu afirmaţia lui Marian Oprişan că el ar face pa stăpânul partidului. Dragnea a mai spus că este inoportun să se discute despre congres al partidului în an cu alegeri prezidenţiale.

În ceea ce priveşte organizarea congresului, liderul PSD a spus: „O să discutăm despre asta. Cred că e total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi. Şi cred că e părerea tuturor, cu două-trei excepţii. (…) Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidenţiale, de obicei partidele se ocupă de prezidenţiale. Şi toată lumea crede că nu e oportun să discutăm acum”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.