Cristian Popescu Piedone a dat startul “Caravanei Umaniştilor„

Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone a dat startul “Caravanei Umaniştilor„. Această caravană are ca obiectiv principal susţinerea şi promovarea iniţiativei legislative a cetăţenilor ce îi vizezează pe pensionari, dar va fi şi un forum al discuţiilor concrete la faţa locului cu trimitere la toate domeniile cu care cetățenii interacționează.  Deschis dialogului, Cristian Popescu Piedone liderul Umaniştilor va participa la întâlniri şi cu reprezentanţii autorităţilor locale.
Iniţiativă legislativă a cetăţenilor denumită Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”, a fost publicată în Monitorul Oficial , Partea I, nr. 122 din 15 februarie 2019.
În acest context, Cristian Popescu Piedone a declarat următoarele: „ Poate că unii din administraţia publică încă mai dorm, dar România s-a trezit! Iar eu merg să îi dau bună dimineaţa, că merită. Şi nu mă duc cu mâna goală. Iau cu mine listele – nu pentru voturi şi salarii mari la Parlamentul European, ca alţii  – ci pentru pensionarii cu experienţă şi putere de muncă care au nevoie de un ban în plus.  Şi o să mai am ceva cu mine, o arma secretă: atenţia pe abuzurile din administraţie. Imi notez frumos tot ce imi zic oamenii pe străzi şi în pieţe, si, după, încep să bat la uşile domnilor din birouri: „Piedone sunt! Va deranjez? Imi pare bine!”   
Primele opriri ale Caravanei Umaniştilor„ sunt în judeţul Hunedoara, în perioada 22-24 februarie, astfel : în 22 februarie Deva şi Hunedoara, în 23 februarie la Petroşani, iar pe 24 în Petrila.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.