Juncker a glumit cu ziariștii înaintea întâlnirii cu Theresa May

Jean-Claude Juncker a ţinut să explice miercuri că are un bandaj pe obraz pentru că s-a tăiat la bărbierit şi le-a cerut în glumă ziariştilor să nu pună această rană pe seama premierului britanic Theresa May, relatează Reuters.

În condiţiile în care în aceste zile există un unghi privind Brexitul aproape pentru orice la Bruxelles, şeful executivului comunitar s-a simţit obligat să le explice ziariştilor de ce poartă un bandaj pe obraz înainte de o întâlnire cu Theresa May. Era îngrijorat, a explicat, ca nu cumva presa să o acuze pe şefa guvernului britanic de un gest provocat de frustrare.

„Vă spun acest lucru ca să nu credeţi că dna May mi-a provocat această rană”, le-a spus Juncker reporterilor în timpul unei scurte apariţii înainte de întâlnirea cu premierul britanic.

El a repetat, cu acest prilej, cu nu aşteaptă un progres notabil de la aceste discuţii, în contextul în care Theresa May face eforturi să-şi asigure sprijinul parlamentului pentru acordul de Brexit înainte de data oficială de ieşire din UE, 29 martie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.