Accident teribil în Argeș. Patru tineri, grav răniți!

0

Accident ce ar fi putut avea urmări dramatice, petrecut în noaptea de joi spre vineri, la Budeasa. Patru tineri răniţi grav au ajuns la spital. Doi dintre ei sunt frați.

Patru tineri răniți grav în accident la Budeasa, din cauza vitezei! Mihai Andrei R., de 27 de ani, din comuna Micești, conducea un Opel mergând spre Curtea de Argeș. Împreună cu el era fratele mai mic, în vârstă de 15 ani şi alţi doi prieteni, unul de 18 ani, celălalt de 17 ani, toţi din Miceşti. Șoferul nu a redus viteza într-o curbă la dreapta şi de aici, nenorocirea! A scăpat maşina de sub control. Opelul a părăsit şoseaua a sărit peste un şanţ şi s-a oprit în gardul unei gospodării.

Urmare a accidentului petrecut, mai multe echipaje de poliţişti, pompieri şi SMURD au mers la faţa locului. S-a constatat că patru tineri răniţi grav, necesită transportul la spital. Practic, toţi cei aflaţi în autoturism aveau leziuni. Şoferul suferise o fractură la piciorul stâng şi multiple traumatisme. Pasagerii de pe bancheta din spate, un tânăr de 18 ani şi fratele conducătorului auto, un băiat de 15 ani, aveau fracturi tot la piciorul stâng. Un tânăr de 18 ani care stătea în faţă, lângă şofer, a suferit politraumatisme abdominale şi toracice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.