Caravana Umaniștilor, condusă de Cristian Popescu Piedone, a ajuns la Buzău!

0
Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone alături de  „Caravana Umaniştilor” pentru promovarea  iniţiativei legislative a cetăţenilor privind “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”, a ajuns de 1 martie la Buzău.
Totodată Gheorghe Vlase, liderul filialei Buzău, a organizat o conferinţă de presă cu ocazia inaugurării oficiale a sediului, şi a prezentând planul de acţiuni al filialei pentru anul 2019. În cadrul conferinţei, liderul umanist şi-a manifestat intenţia de a candida la Primăria Municipiului Buzău, urmând ca lansarea oficială să aibă loc în luna mai în cadrul unui eveniment, la care vor participa peste 1500 de persoane.
Ulterior membrii Partidului Puterii Umaniste, alături de voluntarii  implicaţi în această activitate, au ieşit în stradă pentru a împărţii mărţişoare doamnelor şi domnişorelor şi pentru a le explica oamenilor importanţa adoptării acestei iniţiative legislative, alături de enumerarea beneficiilor demersului, care nu necesită resurse bugetare de ordin public.
În acest context Cristian Popescu Piedone, a declarat : “Înainte să ceri voturi, trebuie să faci ceva concret pentru oameni. Încrederea se câștiga pe teren, nu se cerșește din birouri. Noi, umaniștii, sustinem o inițiativă legislativă necesară și pentru pensionarii care au nevoie de un ban în plus și pentru tinerii care vor avea de la cine să învețe meserie și pentru firme. Nu alergam după funcții plătite gras în Parlamentul European. Întâi ne facem treaba la noi acasă și după ce dovedim de ce suntem în stare, vom merge și mai departe. Azi, de 1 Martie, oferim un mărțisor, un gând bun și un proiect necesar pentru români.”
Caravana Umaniştilor” îşi va urma traseul, şi va ajunge în toate oraşele ţării, următorul oraş vizitat fiind Râmnicu-Sărat.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.