Dragnea îl atacă dur pe Iohannis

0

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, l-a atacat sâmbătă, în discursul susţinut la conferinţa judeţeană a social-democraţilor din Caraş-Severin, pe preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta nu a făcut ”absolut nimic” în cei patru ani de mandat care să fi ajutat România sau pe români.

„Am o întrebare simplă Ce a făcut acest domn pentru România? Ce a făcut patru ani? Ce a făcut acest om cât a fost preşedinte? Eu nu am găsit un lucru, un gest care să fi ajutat România sau pe români. În schimb am văzut că e deasupra legii, a de notorietate, sunt documente cu case mătrăşite, zeci de dosare închise pentru acest om. A blocat acest guvern de câte ori a putut. Cum să fii, ce suflet să ai sa blochezi bugetul României numai gândindu-te că 4 milioane de copii care nu primesc alocaţia mărită de la 1 martie? Cum poţi să fii atât de rău?”, a afirmat Liviu Dragnea.

El l-a mai acuzat pe preşedinte că nu vrea ca Guvernul să facă invesiţii şi că a blocat numirea unor miniştri luni de zile.

Liderul PSD a precizat că nu a fost declanşată suspendarea preşedintelui pentru că el nu mai vrea atâta scandal în această ţară.

„Pe ce pune mâna strică şi face numai rău”, a mai spus Liviu Dragnea despre Iohannis, adăugând că acesta „nu vorbeşte nciodată România de bine afară, pentru că nu poate”.

El l-a mai criticat pe Iohannis pentru că a blocat activitatea Guvernului prin refuzul de a numi noii miniştri, pentru contestarea legii bugetului de stat pe 2019 la Curtea Constituţională. De asemenea, Dragnea a mai spus că Iohannis vorbeşte „de rău” România în exterior, în întâlnirile cu oficialii străini.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.