Dragnea, deranjat că este perceput drept „cel mai rău om”

Liviu Dragnea a ținut un discurs în fața social-democraților, în care a spus că este acuzat frecvent că este „cel mai rău om”. Liderul PSD susține că face politică în interesul oamenilor și că acest lucru îi atrage numeroși dușmani.

„Se tot spune că sunt cel mai rău om. (…) Pentru că îmi doresc ca această țară să fie respectată în lume și în în Europa? Da, dacă pentru asta înseamnă că sunt rău, da, sunt rău”, a declarat Liviu Dragnea.

Reamintim că sambata, la Resita, si apoi duminica, la Targu Jiu, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat doua avanpremiere a ceea ce urmeaza sa fie jocul partidului de-a lungul apropiatei campanii pentru alegerile europene.

Profitand de o liniste sora cu decesul democratiei, in care parca toti actorii Opozitiei s-au retras in cantonamente inaintea marii finale, seful social-democratilor si colegii lui au facut agenda celor doua zile si au umplut dezbaterea publica cu diatribe populiste, conspirationisme si mesaje antieuropene.

In primele ore dupa discursul lui Dragnea, nimeni din Opozitie nu a fost de gasit sa le spuna oamenilor ca sunt mintiti. In vreme ce unii se scuzau ca nu au ce comenta pentru ca nu l-au auzit, fiind ei insisi prinsi in propriile evenimente, altii, dimpotriva, nu s-au lasat gasiti la telefon.

In acest timp, mesajele lui Dragnea s-au viralizat, starnind in unele cercuri furie, in altele delir.

Dupa 48 de ore am incercat sa aflam de la competitorii PSD in alegerile de eurodeputati daca vor permite partidului de guvernamant sa stabileasca o agenda isterica a campaniei si vor fi pompieri ocupati sa stinga focul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.