Tot mai mulți pesediști sar la gâtul ministrului Toader

0

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, este cel mai vocal pesedist în a critica activitatea și deciziile luate de Tudorel Toader. Mai nou, Iordache a făcut lista cu cerințele care ar fi trebuit să fie duse la bun sfârșit. 

Social-democratul Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat, miercuri, că aştepta de la ministrul Justiţiei să dea o dată limită la care va adopta prin ordonanţă acele articole constituţionale la Codul penal şi Codul de procedură penală, subliniind că lui Tudorel Toader nu i se cere altceva.

„Au fost nişte sfaturi şi nişte dorinţe pe care eu le aştept de la Ministerul Justiţiei. Atâta timp cât avem nişte decizii care au cel puţin doi ani de zile, mă refer la deciziile Curţii Constituţionale, nişte oameni care suferă gratuit şi degeaba pentru că nu reuşim să modificăm legislaţia, eu îmi doream de la domnul ministru să ne precizeze foarte clar dacă acele decizii ale Curţii Constituţionale trebuie puse de îndată în practică, pentru că, iată, sunt cel puţin doi ani de zile, dacă acele decizii ale Curţii care vizează fie completele de 5, fie protocoalele, fie deciziile care vizează Codul penal sau Codul de procedură penală, pe care noi ne-am asumat că le vom adopta, în cel mai scurt timp, dumnealui doreşte să le punem în practică sau nu doreşte să le punem în practică”, a afirmat Iordache, la Parlament.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.