Șapte avantaje importante pe care doar un soft de gestiune magazin le poate oferi

În prezent, nu exista domeniu in care sa nu se urmareasca o productivitate mai mare, doar ca pentru a atinge obiectivele propuse este necesar sa se eficientizeze tot procesul care sustine randamentul intr-o companie.  De la aceasta regula nu se abat nici companiile de retail sau cele care vand marfuri diverse en gros, care cauta solutii pentru eficientizare, indiferent ca sunt de dimensiuni mici, mijlocii sau mari. In aceasta idee, pentru magazinele fizice sau online foarte important este sistemul de gestiune. 

Un soft de gestiune simplifica activitatile unui business online sau cu prezenta fizica

In aceeasi masura potrivit pentru magazin, restaurant, salon de infrumusetare, farmacie sau orice alta activitate de retail sau en gros, softul de gestiune contribuie major la calcularea stocurilor de marfa si la o evidenta optima a incasarilor si vanzarilor. Utilizand un soft de gestiune performant si optim gandit pentru eficientizarea activitatilor, antreprenorii au acces la rapoarte specifice, pot sa emita rapid facturi fiscale si alte elemente de formularistica similare si le pot trimite la timp partenerilor si clientilor e-mail-uri – softul va face acest lucru extrem de simplu.

Specialistii de la Attosoft.ro recomanda utilizarea unui soft gestiune pentru magazin din cel putin urmatoarele motive:

Asigura vanzari simplificate si rapide

Luand exemplul unui magazin, de orice natura ar fi, fara utilizarea unui soft de gestiune ar fi necesar sa se noteze, daca nu chiar sa se tina minta, sute de coduri care vor trebui incluse in casa de marcat. Cu un soft de gestiune situatia se schimba radical – fiind necesar doar sa se selecteze interfata de vanzare si sa se incaseze banii. Softul va elibera ulterior bonul fiscal din casa de marcat.

Asigura controlul stocurilor intr-un mod eficient

Prezenta softului de gestiune intr-un business are ca rezultat tinerea evidentei intr-un mod cat se poate de optim. In consecinta, antreprenorul in cauza nu va trebui sa mai aiba grija unui inventar clasic, dificil de realizat atat din cauza timpului pe care il implica, cat si din cauza efortului solicitat.

Permite acces la rapoarte specifice

Softul de gestiune este util inclusiv pentru ca asigura accesul la rapoarte specifice. Cu un astfel de program cei care gestioneaza afacerea au intotdeauna la indemana fisa clientului, ceea ce inseamna ca pot sa vada in orice moment informatii importante, precum sumele pe care le-a investit in produsele firmei si numarul de comenzi efectuate.

Mai mult de atat, orice document de gestiune va putea fi intocmit foarte usor. Este vorba despre facturi, bonuri fiscale, chitante, note de receptie, ordine de plata, registre de casa, fise de casa, inclusiv retetare.

Asigura comunicarea eficienta cu partenerii

In mare parte, antreprenorii eficienti, nu omit ca relatia cu partenerii trebuie sa fie intretinuta continuu, ori acest lucru nu ar putea fi realizat mai usor, decat printr-o comunicare optima prin e-mail-uri. Softul de gestiune poate sa asigure si o astfel de necesitate a firmei, trimitand automat e-mail-urile cu documentele emise.

Ofera o coordonare impecabila intre mai multe statii de lucru

Softul de gestiune are, de asemenea, avantajul de a putea sa controleze in acelasi timp mai multe statii de lucru, asigurand o coordonare impecabila.

 Ofera siguranta in ceea ce priveste pastrarea informatiilor

Dincolo de toate informatiile notate pana acum, care au avut rolul de a pune in prim plan avantajele unui soft de gestiune, un astfel de program contribuie major la pastrarea datelor in siguranta – concret, se exclud furturile de informatii.

Cel mai bun raport calitate pret

Cum programul de gestiune poate fi numit fara rezerve „creierul” unui business, este justificat sa se urmareasca alegerea unui partener cu experienta care sa ofere software CRM la cel mai bun raport calitate pret, precum Attosoft, o companie care programeaza succesul colaboratorilor sai!

 

 

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.