Ponta îl avertizează pe Teodorovici că va ajunge la închisoare

0

Fostul premier, Victor Ponta, a afirmat că Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, ”va ajunge în închisoare 50 de ani, 100 de ani, 150 de ani, dacă cu mâna lui semnează știind de ce se face Fondul Suveran”.

Conform lui Victor Ponta, ministrul de Finanțe riscă mulți ani de închisoare, dacă va semna legea pentru înființarea FSDI.

„Va ajunge în închisoare 50 de ani. 100 de ani. 150 de ani, dacă semnează Fondul Suveran. Este foarte grav. E o certitudine a mea și o amărăciune”, a declarat Victor Ponta, luni seara, la TVR 1.

Victor Ponta și Ludovic Orban au fost la un pas de bătaie! Totul s-a întâmplat în public, după ce liderul PNL i-a făcut o plângere penală soției fostului premier, Daciana Sârbu.

Ponta a relatat scena la „România 9”, emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR 1. El a povestit că Orban a avut tupeul de a-i întinde mâna, după acțiunea în justiție făcută împotriva soției sale.

„Singurul om cu care nu am dat mâna este Ludovic Orban. Mi-a întins mâna, dar l-am refuzat. S-a întâmplat după ce i-a făcut plângere penală soției mele. I-am și spus că îl pocnesc. S-a întors și a plecat”, a spus Victor Ponta la TVR 1.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.