Noul clip de promovare a României, prezentat de Ministerul Turismului

Primul clip de promovare a României, lansat de Ministerul Turismului, după 7 ani de la ultima campanie de publicitate.

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a României ca destinație ideală pentru 365 de zile de vacanță pe an!

Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din țara noastră.

Clipul pune accent pe senzațiile și experiențele trăite de turiștii care acceptă invitația de a vizita România. Prin intermediul unor obiective simbolice pentru țara noastră, potențialii turiști au ocazia să experimenteze trăiri inedite și autentice oferite de destinația turistică România.

Filmările clipului au fost făcute în toate regiunile țării și au suprins destinații emblematice și locuri unice din România.

Obiectivul realizării noului film a fost de a promova destinația turistică România prin accentuarea avantajelor sale competitive. Clipul cuprinde imagini relevante pentru tot ce și-ar putea dori un turist prins în aventura descoperirii unei destinații noi.

“Sunt numeroase destinații turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiștii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis și chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracție! Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenției tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Filmul a fost creat pentru a fi utilizat în campaniile de promovare ale Ministerului Turismului, precum campanii TV și marketing online. În aceeași măsură clipul va fi promovat și cu ocazia unor evenimente interne și externe.

Ministerul Turismului a mai realizat, la sfârșitul anului trecut, un film de promovare a turismului cultural și de city-break care va fi folosit, de asemenea, în cadrul viitoarelor campanii de promovare.

Clipul de promovare a României poate fi accesat folosind următoarele link-uri: https://we.tl/t-KCD5r3HE4U sau https://www.facebook.com/MinisterulTurismuluiMT/posts/2334098926707675

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.