Șoc și groază la Utrecht. Un bărbat a deschis focul într-un tramvai!

0

Mai multe persoane au fost rănite în oraşul olandez Utrecht, unde un bărbat a deschis focul într-un tramvai. Mai multe elicoptere medicale au fost trimise la faţa locului.

Update. Un prim bilanţ indică o persoană decedată şi opt rănite. Anunţul a fost făcut de un şef din poliţia locală olandeză. Ca măsură de precauţie a fost recomandată închiderea moscheelor din oraş. De asemenea, s-a instituit nivel de „extra-alertă” în zona aeroporturilor şi clădirilor de importanţă publică din toată Olanda.

Piaţa 24 Octombrie, din apropierea centrului oraşului, a fost complet închisă, iar la faţa locului sunt prezenţi mai mulţi poliţişti ce poartă veste anti-glonţ. Se vorbeşte de mai multe persoane care au suferit răni grave.

Incidentul a avut loc la ora locală 10.45 (11.45, ora României). Mai multe surse de informare olandeze afirmă că atacatorul ar fi fugit de la locul faptei.

Mai multe elicoptere medicale au ajuns la faţa locului, dar încă nu este clar câte persoane au fost duse la spital. Poliţia nu exclude pista terorismului în acest caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.