Florin Iordache rămâne nemulțumit de activitatea ministrului Toader

Florin Iordache, preşedintele comisiei pentru modificarea legilor justiţiei, a declarat că nu i-a trecut nemulţumirea faţă de activitatea ministrului Justiţiei, dar nu era de acord cu criticile din moţiune.

„Eu am spus şi la grup, am spus şi în plen nemulţumirea pe care o am eu şi probabil o au şi colegii mei este vizavi de activitatea ministrului Tudorel Toader. Nemulţumirea nu mi-a trecut. Asta nu înseamnă că am putut vota o moţiune iniţiată de colegii din PNL sau USR, pentru că erau foarte multe critici cu care nu eram de acord, de la legile justiţiei, coduri, secţia specializată. Ceea ce am cerut eu în plen la acel moment şi cer în continuare este ca dl ministru în perioada următoare să vină cu nişte propuneri legislative normale, potrivit programului de guvernare”,a declarat Iordache după respingerea moţiunii.

Întrebat ce va face PSD după ce expiră termenul pe care i l-a dat lui Toader pentru adoptarea unor ordonanţe de urgenţă pe justiţie, Florin iordache a replicat: „Aşteptăm să expire termenul şi poate dl ministru, cu acele ordonanţe pe care le are pregătite, va ieşi în şedinţa de Guvern”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.