„Bufonul” Codrin Ștefănescu, pus la punct de Ponta

0

Fostul premier Victor Ponta a condamnat miercuri, într-o întâlnire la București cu membrii Pro România, atitudinea celor din PSD care se plâng că sunt fugăriți de procurori și s-a referit la un discurs recent al secretarului general PSD Codrin Ștefănescu.

„Aud mascariciul favorit al televiziunilor spunand ca ‘Ne-au fugarit procurorii, DNA’. Din cate stiu, tu, bufonule, nu ai avut niciodata niciun dosar, nu imi spune tu mie, care mi-am vazut mama la DNA, cum e cu fugaritul. Asta nu justifica sa furati voi acum tot. Adica voi va ascundeti in spatele victimelor ca sa furati. Astea sunt lucrurile care ma supara, care ma mobilizeaza”, a declarat Ponta.

Ponta s-a referit de mai multe ori, în ultima perioadă, la Codrin Ștefănescu, ca fiind un „bufon”.

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat miercuri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că mama sa nu a fost chemată la DNA pentru că a murit acum 15 ani, iar el nu a stat „cu demonii la șpriț”, în replică la afirmațiile lui Victor Ponta.

„Când spui ‘trădare’, ‘lipsă de cuvânt’ și ‘minciună’, spui ‘Ponta’. În Victor Ponta eu personal văd tot ce a fost mai rău în PSD și este un lucru absolut minunat că nu mai face parte din PSD. Legat de toate acuzațiile pe care mi le aduce pe unde apucă, trebuie ca acestui securistoid să îi aduc aminte următoarele. Partidul l-a făcut de-a lungul timpului tot ceea ce este, din nimic l-a făcut parlamentar, apoi vicepreședinte al partidului și mai târziu președinte si premier, fără să aibă niciun merit în afara unuia singur, acela de a se gudura întotdeauna, în viața lui, pe lângă șefi”, a spus Codrin Ștefănescu.

Secretarul general PSD a adăugat că, spre deosebire de Ponta, el nu a făcut „pact cu diavolul”.

„Vreau să îi mai spun că mama mea nu a fost chemata la DNA din două motive simple. Unu, pentru că s-a prăpădit acum 15 ani și doi, cel mai important, pentru că eu, spre deosebire de el, nu am făcut niciodată pact cu diavolul. Eu nu am stat cum a stat el cu demonii la șpriț uzurpând și distrugându-și propriii colegi și camarazi. A venit timpul să vorbim despre acest personaj toxic pe scena politică românească, lucruri care trebuie să fie cunoscute”, a precizat social-democratul.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.