Pro România îl pune la punct pe ministrul Teodorovici

0

“Jigniri, atacuri repetate la adresa instituțiilor europene și exacerbarea discursului eurofob. Atât a putut azi să facă ministrul Orlando Teodorovici la prezentarea de către comisarul european Corina Cretu a Raportului de țară pe 2019 al Comisiei Europene privind România.

În loc să transforme discuția într-o confruntare personală lipsită de orice eleganță cu doamna Crețu, m-aș fi așteptat de la ministrul Finanțelor să răspundă la îngrijorările legitime exprimate în acest document oficial cu privire la derapajele repetate înregistrate de actualul Guvern, care vor accentua decalajele economice și sociale ale României față de restul țărilor din UE.

Este clar că acești oameni vor să ne scoată din Uniunea Europeană, pentru că îi deranjează teribil când oficiali europeni precum Corina Crețu le pun oglinda în față și îi arată, cu argumente, exact așa cum sunt: populiști, incompetenți și inadecvați.

Bravo, Corina! PRO România este alături de tine în aceste alegeri europarlamentare și sunt convinsă că vei continua să faci la fel de multe lucruri bune pentru România din Parlamentul European!”, a reacționat purtătorul de cuvânt al Pro România, deputatul Gabriela Podașcă!

#PRORomania #PROEuropa

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.