Ministrul Toader ar putea fi remaniat!

0

Tudorel Toader va fi remaniat foarte curând. Surse politice au declarat pentru EVZ că motivul principal îl constituie refuzul actualului ministru al Justiţiei de a formula ordonanţele de urgenţă privind aminstia şi graţierea. Ordonanțele le va da Nicolicea, care este favorit în locul lui Toader.

Deşi i s-a recomandat să demisioneze, ministrul Justiţiei a refuzat, considerând că nu are motive, susţin sursele consultate de EVZ.

Tudorel Toader, ministrul Justiției, anunță pe facebook că nu și-a rupt piciorul, după ce în presă a apărut informația conform căreia ar fi ajuns la spital.

La finalul săptămânii trecute, Tudorel Toader și-a luat brusc concediu câteva zile. Presa a speculat că de fapt această vacanță ar fi de fapt doar o încercare de a amâna remanierea discutată tot mai des în PSD.

„Simple precizări! Nu mi-am rupt piciorul; nu m-am internat în spital; nu mi-am făcut operație ! PS: totul este o simplă dezinformare, aparținând unei „mărci” consacrate în acest sens!”, a scris acesta pe contul de socializare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.