Cristina Neagu rămâne la CSM București

0

Gabriela Szabo, directorul general al lui CSM Bucureşti, a anunţat că a ajuns la un acord cu handbalista Cristina Neagu pentru un nou contract, actuala înţelegere urmând a expira la finalul acestui sezon.

Cristina Neagu a cerut o mărire de salariu, de la 17.500 la 22.000 de euro net pe lună, dar acest lucru se pare că nu se va întâmpla.

„Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020. Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune impresarul”, a spus Gabriela Szabo la ProSport Live.

Cristina Neagu, 30 ani, se află acum în recuperare după ce a suferit o ruptură de ligamente la Campionatul European din 2018.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.