Cum știi că ai ales bine camera de supraveghere video

Unul din cele mai importante aspecte în securizarea locuinței sau afacerii este camera de supraveghere video. Camerele de astăzi oferă o gamă largă de caracteristici, cum ar fi filmarea pe lumină scăzută, detectarea mișcării, ceea ce le face acum mai importante ca oricând, descurajând potențialele intrări prin efracție, sau furnizând dovezile necesare când este cazul.

Principalul obiectiv al camerelor de supraveghere video este monitorizarea casei în ceea ce privește activitatea nedorită și de a documenta acea activitate. O cameră de supraveghere bună va fi capabilă să înregistreze desfășurarea unei activități indiferent de condițiile meteo sau de nivelul de luminozitate. Unele camere vor înregistra continuu, acest fapt necesitând ca utilizatorul să treacă prin multe ore de înregistrare pentru a ajunge la evenimentele pe care dorește să le vadă. Alte camere au integrate senzori de mișcare, ceea ce face ca sistemul să pornească înregistrarea în momentul în care detectează mișcare.

O bună cameră de supraveghere va oferi o imagine de calitate foarte bună. Este absolut necesar că în filmare să se poată observa cât mai multe detalii, cum ar fi aspectul fizic, hainele purtate, trăsăturile faciale, pentru a face identificarea cât mai ușoară a persoanelor ce prezintă interes atât din partea ta, cât și a autorităților. Camerele bune vor filma timp de zi color, dar noaptea indiferent cât de performate sunt, vor deveni inutile. De aceea, este important ca acestea să aibă și opțiune de filmare pe timp de noapte.

Dacă doriți să supravegheați zona exterioară a imobilului, e bine să achiziționați camere speciale pentru exterior. Acestea au caracteristici specifice, cum ar stabilizare a imaginii, rezistență la umezeală și capacitatea de a funcționa indiferent de condițiile meteo, chiar dacă afară sunt temperaturi extrem de scăzute sau extrem de ridicate. În același timp, camerele de la brand-uri cunoscute, cum ar fi Hikvision sau Dahua au implementate și LED-uri infraroșii pentru filmarea pe timp de noapte.

Unele camere de supraveghere au și capacitatea de înregistrare audio, ceea ce le face perfecte pentru interior și în același timp le face perfecte pentru a fi utilizate și pe post de monitorizare a bebelușilor.

 

În cele din urmă, un alt aspect ce trebuie luat în considerare e stocarea ușoară a înregistrărilor și accesibilitatea. Cel mai bine ar fi să vă îndreptați către un model ce stochează în cloud, pe smartphone sau pe hard disk. Aceste opțiuni sunt necesare în ziua de azi, pentru că în acest fel nu veți mai fi nevoiți să vă reamintiți în mod constant să scoateți cardul de memorie pentru a stoca datele pe calculator. În același timp, dacă cineva intră prin efracție, ar putea lua cu ușurință acel card și astfel toate dovezile s-ar face nevăzute.

Mulțumim specialiștilor din cadrul magazinului online SKUT.ro supraveghere video pentru oferirea suportului în realizarea acestui material.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.