Ministrul Deneș, vizită de lucru în Hunedoara

0

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla, vineri 29 martie, într-o vizită de lucru în județul Hunedoara, alături de directorul general al Administrației Naționale ”Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, de secretarul de stat pentru păduri, Daniel-Constantin Coroamă și de directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu.

Demnitarul se va deplasa începând cu ora 10.00 la Acumularea Mihăileni, pe râul Crișul Alb pentru inspectarea lucrărilor la acest obiectiv, iar începând cu ora 12.00 se va afla la primaria localității Buceș pentru analiza lucrărilor hidrotehnice din județul Hunedoara, finanțate prin bugetul de stat și surse proprii ale ANAR. Întâlnirea va fi urmată de o Conferință de presă.

Tot vineri, ministrul Deneș se va deplasa în localitatea Vața de Jos (ora 15.30) pentru a analiza stadiul lucrărilor din cadrul proiectului ”Înlăturarea calamităților naturale produse în bazinul hidrografic Crișul Alb”.

Începând cu ora 17.30 ministrul Ioan Deneș se va afla în localitatea Gurasada pentru a inspecta organizarea de șantier pentru lucrarea ”Regularizare pârâului Gurasada și afluenți”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.