Tensiuni în PNL înaintea alegerilor europarlamentare

Share:

Cutremur în PNL: șeful campaniei electorale pe București demisionează și face acuzații grave. Alexandru Nazare susține că nu poate obține rezultate bune la europerlamentare, din cauza animozităților din partid. Rareș Bogdan, care se află în fruntea listei liberalilor, dezminte declarațiile acestuia. 

Alexandru Nazare, prim-vicepreședinte și șef al campaniei electorale a PNL București, a demisionat, pe motivul unor tensiuni majore între cea mai mare organizație din partid și conducerea centrală.

„Datorită animozităților apărute între conducerea PNL București și conducerea centrală, atât în partid cât și în presă, organizația București e denigrată permanent și indiferent ce eforturi se fac, ele nu sunt luate în calcul. Nu avem cum să obținem rezultate bune în campanie în condițiile în care organizația e permanent atacată atât public, cât și în partid. (…) Personal, în condițiile date, indiferent cât aș fi de bine intenționat, nu am cum să scot rezultate spectaculoase și ca atare prefer să ocupe aceste poziții oameni agreați de conducerea centrală”, precizează Nazare în demisia transmisă conducerii partidului.

,,Alexandru Nazare este un băiat valoros. A fost invitatul meu de multe ori, dar era ales interimar. Nu sta PNL în Nazare”, a comentat Rareș Bogdan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.