Șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, îl ironizează pe Tăriceanu

Șefa Curții Supreme Cristina Tarcea îl face praf pe Tăriceanu, după acesta i-a sugerat că ,,ar trebui să predea locul cuiva care trăieşte şi gândeşte ca în secolul 21”. „Vreau să vă spun că în ceea ce priveşte datul demisiei, există o coadă atât de mare la care sunt aliniate atât de multe persoane, probabil când o să îmi vină şi mie rândul, probabil mi-o voi da. Acord întotdeauna prioritate la coadă, ” a spus Tarcea.

„Tocmai am povestit. Din păcate în secolul 21 ajung declaraţii care erau făcute în secolul 20. Orice ratificare a unui act internaţional e binevenită, dar nu fără a face un serios studiu de compatibilitate, pentru că consecinţele vor fi acelea pe care le vedeţi şi astăzi”, a menționat președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție.

„Eu nu comentez declaraţiile politicienilor, lumea trebuie să fie foarte conştientă de faptul că judecătorii, toţi, au suficientă verticalitate ca să nu fie influenţaţi în soluţiile lor de declaraţii şi să judece numai potrivit probelor din dosar”, a adăugat Cristina Tarcea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.