Vicepreședintele ANAF, Alexandru Drăghici, a demisionat

Share:

Alexandru Drăghici, unul dintre vicepreședinții ANAF, și-a dat demisia. El era responsabil cu activitatea de colectare a veniturilor bugetare. A mai avut și alte funcții în ANAF. Nu se știe motivul demisiei și nici unde va activa acest pe viitor.

În data de 15 martie, a fost înregistrată, la Cabinetul premierului Viorica Dăncilă, o cerere de demisie semnată de către vicepreședintele ANAF, Alexandru Drăghici. Între timp, joi, în Moniorul Oficial a fost publicată decizia de eliberare din funcție, la cerere, scrie Hotnews.ro

El era responsabil cu activitatea de colectare a veniturilor bugetare. A mai avut și alte funcții în ANAF, conform CV-ului, precum șef adjunct la  Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, Administrația Sector 3 și 4 a Finanțelor Publice și director general la Direcția de Mari Contribuabili.

A mai ocupat funcția de Director General – Direcția Generală Economică la Primăria Municipiului București.

În perioada 2002-2004 a fost consilier superior la ANAF Teleorman, ocupându-se de zona inspecțiilor fiscale, iar înainte de asta a ocupat funcția de inspector de specialitate la Administrația Financiara Roșiori de Vede, Teleorman.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.