Băsescu prevede „sfârșitul politic” al lui Dragnea după europarlamentare

0

Traian Băsescu anunță un posibil sfârșit al lui Liviu Dragnea, ce ar putea avea loc mai devreme decât s-ar aștepta lumea, și anume după alegerile europarlamentare. 

Fostul președinte Traian Băsescu crede că sfârșitul lui Liviu Dragnea depinde de rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Un scor slab pentru PSD ar fi  o lovitură pentru liderul partidului aflat la guvernare.

”Sunt alegeri care vor schimba raportul de forțe între partide. Orice procent sub 46% este grav, dar dacă vor lua sub 30% va fi vai de capul lui Dragnea. Dacă PNL+PMP vor obține cumulat peste PSD vor avea o problemă foarte gravă, pentru că și-ar pierde legitimitatea. Cum vor mai spune ei că așa i-a mandatat electoratul?”, a întrebat Traian Băsescu, la România TV.

Traian Băsescu s-a declarat încrezător în șansele partidului său, dar a pus sub semnul întrebării șansele lui Victor Ponta.

”Eu cred că Pro România va avea mari probleme de prag. PMP-ul nu va avea probleme. Eu mi-am asumat și riscurile acestei campaniei, dar pe listele la europarlamentare am pus toți parlamentarii și toți șefii de filiale. La final, va fi o asumare a fiecăruia pentru că toți au fost pe liste”, a spus Traian Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.