Se redeschide Centrul Pantelimon din sectorul 2

La începutul lunii noiembrie 2018, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a inițiat proiectul de hotărâre pentru redeschiderea Centrului de recuperare, medicină fizică și balneologică, situat în Șoseaua Pantelimon 301.

Acesta a fost închis în urma unei serii de nereguli moștenite de la administrația Onțanu. Viceprimarul Dan Cristian Popescu a reușit să aducă centrul la standardele cerute de lege și a inițiat proiectul de hotărâre ce ar fi trebuit discutat în ședința Consiliului Local Sector 2. Dan Cristian Popescu propunea deschiderea cabinetelor  de kinetoterapie, fizioterapie, masoterapie și investigații paraclinice, iar persoanele asigurate să  aibă acces gratuit, la fel și persoanele cu dizabilități sau probleme sociale care locuiesc pe raza sectorului 2.

Anul trecut nu a fost pus acest proiect pe ordinea de zi de către primarul Mihai Toader și întreaga procedură s-a oprit. Însă la ședința consiliului local din 29 martie 2019 a fost votat acest proiect, iar centrul Pantelimon se va redeschide în condiții de legalitate. Pentru început, în centrul Pantelimon se vor organiza mai multe tipuri de cursuri și activități educative culturale și sportive, de care vor beneficia în mod gratuit cetățenii sectorului 2.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Adina spune

    Si inca nu este accesibil tuturor. Pentru ca de ce ar fi? Nu e ca și cum am avea copii cu dizabilitati in sectorul 2.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.