Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, cere reglementarea parcărilor de reședință

0

Problema locurilor de parcare din municipiul București este de notorietate. S-au încercat diverse variante de soluționare, în funcție de interesele administrațiilor locale care s-au perindat pe la primăriile sectoarelor  capitalei, dar un proiect pe termen lung nu există încă.

Primăria sector 2, la inițiativa viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu, are în vedere un proiect care poate rezolva partial problema locurilor de parcare din sectorul 2.

La ultima ședință a Consiliului Local Sector 2 a fost votată propunerea viceprimarul Dan Cristian Popescu prin care se cere acordul Consiliul General al Municipiului București pentru ca locurile de parcare de reședință să fie folosite strict în scopul destinației stabilite prin dispozițiile legale.

Viceprimarul sectorulu 2, Dan Cristian Popescu, reclamă absența unei reglementări clare privind faptul că „parcarea de reședință este dedicată utilizării în mod exclusiv de către vehiculele de tip autoturism”. În lipsa acesteia, vehicule de tip rulotă, autorulotă, remorcă, vehicule care asigură servicii de tractare/remorcare de transport marfă și microbuze perturbă prin gabarit și manevrabilitate buna funcționare a parcării de reședință.

În momentul de față trebuie ca și Gabriela Firea să-și dorească acest lucru și să introducă în următoarea ședință a CGMB proiectul pentru modificarea strategiei de parcare pe teritoriul Municipiului București și scoaterea vehiculelor neconforme din parcările de reședință.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.