Ministrul Toader și-a publicat, duminică, adeverința CNSAS

0

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, și-a publicat, duminică, pe Facebook, răspunsul de la CNSAS după cele mai recente verificări din arhive. Luni, la Senat se dezbate şi votează moţiunea împotriva lui Tudorel Toader.

CNSAS îi comunică lui Tudorel Toader că „nu există documente ori informații care să ateste calitatea de lucrător al Securității sau de colaborator al acesteia”.

„Intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS, postez recenta comunicare, din 26 martie 2019, in urma ultimei verificari, probabil cea de a patra!”, a scris Tudorel Toader.

Grupurile parlamentare ale PNL şi USR din Senat au depus la sfârşitul lunii martie moţiunea simplă intitulată ”Justiţia – victimă sigură în mâinile lui Toader”.

Luni, la senat urmează să fie dezbătută şi votată această moţiune.

Conform informaţiilor pe surse, vor fi senatori PSD care vot vota moţiunea, astfel încât ea să treacă, în condiţiile în care Opoziţia nu poate întruni numărul de voturi necesar.

Moţiunea simplă nu atrage excluderea din guvern a lui Tudorel Toader, dar e un mesaj din partea Parlamentului că nu e mulţumit de activitatea sa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.