Mircea Lucescu ar putea deveni președinte la Rapid

0

Mircea Lucescu (73 ani) este așteptat cu brațele deschise la Rapid. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, este de părere că ”Il Luce” poate deveni președintele clubului în 2020!

Daniel Tudorache a dezvăluit în cadrul emisiunii Realitatea Românescă că Mircea Lucescu se poate întoarce la Rapid în anul 2020. Primarul Sectorului 1 este de părere că formația din Giulești este capabilă să reprezinte, din nou, România în cupele europene cu un antrenor tânăr ca Daniel Pancu și un președinte ca ”Il Luce”, informează realitatea.net.

De asemenea, Tudorache a mai dezvăluit cum decurg lucrările la stadionul Rapid și a explicat câte locuri va avea noua arenă din Giulești.

”Am găsit prieteni pe care i-am rugat să investească în Rapid. Primăria Sectorului 1 nu a băgat nici un ban în club. În România, se vrea performanță, însă fără investiții. Toți ”greii” au zis că vor veni în Liga 1 alături de club. 

O să fac tot ce pot să ajut acest club. Când vom ajunge în Liga 1, în anul 2020, cu un antrenor ca Pancu și cu un președinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cotă mai mare. Toți își doresc ca acest club să reprezinte România în cupele europene.

Stadionul în maxim o lună va fi complet dărâmat. În vară trebuie să fie gata cu 14.000 de locuri, dar am vorbit cu primarul Sectorului 6 și se mai pot construi 2.000. Stadionul va ajunge undeva la 16.000 de locuri.” a declarat Daniel Tudorache în cadrul emisiunii Realitatea Românească.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.