Noi dezvăluiri incendiare despre ancheta care îl vizează pe Mihai Pleșu

Share:

Fiul fostului ministru al Culturii și al Afacerilor Externe era filat de oamenii legii încă din toamna anului trecut. Mihai Pleșu este acuzat de trafic de droguri de mare risc. În filaj, anchetatorii au infiltrat doi ofițeri sub acoperire care cumpărau droguri chiar de la Pleșu Jr. 

Șapte luni a durat ancheta și filajul în cazul rețelei de traficanți de droguri din care ar face parte și Mihai Pleșu, potrivit #romanaitv#. Oamenii legii au plecat de la un bărbat din Iași, consumator. L-au urmărit pe acesta să vadă cine îi vine drogurile de mare risc. Bărbatul ajungea deseori la București și nu de puține ori s-ar fi întâlnit chiar cu Mihai Pleșu. Pentru a avea mai multe informații, procurorii DIICOT au trecut la pasul doi și au introdus în schemă doi ofițeri acoperiți. Așa au văzut îndeaproape cum funcționa această rețea. Bănuieleile s-au confirmat. Mihai Pleșu vorbea frecvent cu un alt membru al rețelei, Victor Foca. Limbajul era codificat. Cei doi conștientizau pericolul la care se expun și încercau să lase cât mai puține urme.

Mai mult, Mihai Pleșu și-a inclus și iubita în afacerile ilegale. Aceasta vorbea cu posibilii clienții. Drogurile de risc și mare risc erau introduse în cluburi private, la petrecerile techno.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.