Caravana de strângere a semnăturilor a cucerit Timișoara

0
100 de umanişti au cucerit Timişoara cu Deminate, Onoare şi Curaj şi au strâns peste 3000 de semnături. Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Cristian Popescu Piedone alături de „Caravana Umaniştilor” pentru strângerea semnăturilor pentru susţinerea iniţiativei legislative a cetăţenilor  privind “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”, a ajuns sambătă 13 aprilie în Timişoara.

În ciuda vremii mai puţin prietenoase cei 100 de membrii ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) alături de Cristian Popescu Piedone Cordonatorul Politic Naţional,  Raoul Gordean liderul Filialei judeţene Timiş şi Petru Mărginean Coordonatorul Zonei de Dezvoltare Vest s-au mobilizat în cursul dimineţii şi au străbătut pieteţele din Timişoara. În piaţa centrală Flavia Umaniştii s-au întâlnit cu cetaţenii pentru a le explica necesitatea reintegrării pe piaţa muncii a pensionarilor care işi doresc să işi reia activitatea în domeniile în care au experienţă profesională, precum şi împortanţa strângerii celor 100.0000 de semnături pentru promovarea iniţiativei în Parlament .
Campania de promovare şi de strângere a semnăturilor în sprijinul iniţiativei legislative cetăţeneşti s-a desfăşurat şi în zonele centrale din Timişoara, în Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii precum şi în Piaţa Unirii.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) aflat sub coordonarea lui Cristian Popescu Piedone este alături de societatea civilă prin campania naţională de promovare a inițiativei cetățenești pentru valorificarea potențialului și experienței profesionale a pensionarilor se află pe zi ce trece tot mai aproape de depunerea în Parlament.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.