Florin Tița devine vicecampion european la lupte

0

Florin Tiţa a obţinut medalia de argint la categoria 55 kg, stilul greco-romane, sâmbătă, la Campionatele Europene de lupte care au loc în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti, după ce a fost învins în finală de rusul Vitali Kabaloev.

Vicecampionul mondial Under-23 s-a impus (11-0) în mai puţin de trei minute în faţa lui Florin Tiţa, medaliat cu argint anul acesta la Europenele Under-23. Tiţa trecuse în sferturile de finală de la Bucureşti de germanul Fabian Bernhard Schmitt şi l-a învins în semifinale pe norvegianul Anders Andresen Roenningen.

România are trei medalii la Campionatele Europene de la Bucureşti, argintul lui Tiţa la greco-romane, argintul cucerit de Kriszta Incze la categoria 65 de kilograme şi bronzul câştigat de Andreea Beatrice Ana la categoria 55 de kilograme.

România participă cu 30 de sportivi, câte 10 la fiecare stil, la Campionatele Europene de lupte, găzduite de Sala Polivalentă din Bucureşti în perioada 8-14 aprilie. La Europenele din 2018, de la Kaspiisk (Rusia), România a câştigat cinci medalii, una de aur, una de argint şi trei de bronz.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.