Orban vrea un alt Avocat al Poporului. Ciorbea trebuie să plece acasă!

0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că „cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie să plece acasă” şi a solicitat conducerii Parlamentului demararea urgentă a procedurilor pentru „desemnarea unui Avocat al poporului, nu a unei slugi a puterii”. Solicitarea vine în contextul în care mandatul lui Victor Ciorbea expiră în 6 mai şi acesta poate fi reînnoit pentru următorii 5 ani.

„Cel mai jalnic Avocat al Poporului trebuie să plece acasă după ce şi-a trădat concentăţenii refuzând să apere drepturile românilor şi s-a transformat în cea mai penibilă slugă a lui Dragnea, Tăriceanu şi a coaliţiei de guvernare”, a declarat Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, potrivit news.ro.

Ludovic Orban a solicitat conducerii Parlamentului demararea cât mai urgentă a procedurilor pentru desemnarea noului Avocat al poporului.

„Îndemnăm toate grupurile parlamentare să contribuie la desemnarea unui Avocat al Poporului, şi nu a unei slugi a puterii”, a mai spus liderul PNL, Ludovic Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.