Microbuz cu 14 pasageri, spulberat de un tren în Buzău. Trei oameni au murit!

0

Un microbuz cu 14 oameni care se întorceau din străinătate a fost lovit în plin de tren la o trecere cu calea ferată. Trei oameni au murit.

Primele informaţii arată că în microbuz, care venea din Germania, s-ar fi aflat 14 persoane.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), bilanţul accidentului din judeţul Buzău arată că trei persoane au murit în urma impactului.

Alte zece persoane au fost transportate la spital, iar o persoană – şoferul – are răni superficiale şi nu a avut nevoie să fie dus la spital.

Din cele zece persoane transportate la spital, una este în stare gravă (inconştientă), iar 9 sunt conştiente şi prezintă diferite leziuni.

Un accident a avut loc în judeţul Buzău, pe DN 2 B, in zona localitatii C. A. Rosetti, unde un tren a lovit un un microbuz cu persoane. Sunt între 7 şi 9 victime.

Având în vedere numărul mare de posibili ocupanţi transmis de apelant (între 7-9 persoane), a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Buzău.

„Sunt 7-9 victime, a fost declanşat planul roşu de intervenţie, la faţa locului au plecat şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu.

La faţa locului au fost concentrate 2 echipaje SMURD, 5 echipaje medicale SAJ, 2 echipaje de descarcerare şi un post medical avansat.

Totodată, a fost alertata în sprijin şi o autospecială pentru victime multiple încadrată cu paramedici de la ISU Brăila.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.