Procurorul Negulescu, alungat (și) de la Parchetul Câmpina

0

Secţia pentru procurori a CSM va lua act joi, în şedinţă, de eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul Câmpina a procurorului Mirrcea Negulescu, exclus din magistratură. De asemenea, pe ordinea de zi se mai află cererea procurorului Marius Iacob de a rămâne procuror DNA, după ce a renunţat la funcţia de adjunct al şefului DNA.

Procurorul Mircea Negulescu a fost exclus definitiv din magistratură, urmând să fie dat afară şi de la Parchetul Câmpina, unde ajunsese după înlăturarea de la DNA Ploieşti.

Procurorul Marius Iacob, fost adjunct al Laurei Kovesi la conducerea DNA, a cerut să rămână procuror în cadrul Direcţiei Anticorupţie.

Secţia pentru procurori CSM, ordine de zi

– Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului NEGULESCU MIRCEA, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina ( în prezent suspendat din funcţie) ca urmare a excluderii din magistratură.

– Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.5804/2019; 7402/2019 privind solicitarea domnului procuror IACOB MARIUS CONSTANTIN de continuare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie la încetarea mandatului de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 2.Nota privind cererea formulată de doamna HOBINCU – ACSINTE VIOLETA, prim procuror.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.