Taxă zero la gunoi pentru locuitorii sectorului 2

2

La propunerea viceprimarului Dan Cristian Popescu, Primăria sector 2 supune dezbaterii publice proiectul de hotărâre pentru acordarea subvenției integrale  a taxei de habitat.
După ce noua taxă de habitat de la sectorul 2 a generat discuții și polemici câteva luni de zile, primăria dorește să pună în practică ceea ce și-a asumat încă de anul trecut: taxă zero la gunoi pentru colectare selectivă. Locuitorii sectorului 2 sunt invitați să acceseze site-ul primăriei pentru a se informa în privința documentației și a rapoartelor de specialitate.

„Nu este corect să acordăm subvenții persoanelor care nu contribuie cu nimic în cadrul comunității. În sectorul 2 vrem să premiem colectarea selectivă prin zero lei taxă la gunoi. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2020, asociațiile de proprietari și cetățenii care vor colecta selectiv 25% fracție uscată din cantitatea de gunoi produsă vor avea subvenție integrală”, ne-a declarat Dan Cristian Popescu.

Sunt așteptate propuneri de modificare a proiectului, sugestii sau contestații de la persoanele interesate până la data de 03.05.2019.

Citește și
2 Comentarii
  1. Ion C-tin spune

    Vorbe, vorbe, vorbe, șamd. Nu se vede nicio schimbare care să demonstreze faptul ca factorii de decizie sunt r profesioniști. În continuare sectorul este mizer,țiganii fac comerț ilegal pe trotuare. Lucrările de reabilitări și modernizări, ale cartierului stagnează. Parcări pt. posesorii de mașini, nu se fac,pt. că locurile virane care mai sunt și care apartin de primărie / ASPDP, nu se transformă în parcări, asta pt. faptul că ele ajung la „dezvoltatori” pt. a construi haotic. Dacă și pe lângă primărie lucrurile stau rău, ce sa mai zicem de restul cartierului? ☹️ Actuala conducere a primăriei, nu este formată din profesionioniști. Din păcate, oricât de urât sună faptul că nouă conducere a primăriei nu este una profesionistă, ăsta este adevărul. ☹️

    1. Rosu Alba spune

      CORECT. Aveti perfecta dreptate. Observatiile sunt reale si dureroase. Administratie locala lipsita de profesionalism si responsabilitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.