Magazinul online It-Sh.ro oferă produse IT de calitate la prețuri atractive

0

It-Sh.ro este un magazin online dezvoltat pe nisa IT cu scopul de a oferi clientilor produse si servicii calitative la tarife foarte avantajoase. Magazinul comercializeaza sisteme si componente second hand si ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Produsele din oferta magazinului online provin din tari precum Anglia, Franta, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute de la companii mari precum HP, IBM, Sony, Lenovo, Toshiba, Dell, Asus, Acer, Samsung, Lg etc.

It-sh.ro este marca inregistrata Hera Rovaniemi, firma ce isi desfasoara activitatea inca din 2013.

It-sh.ro oferă clienților servicii profesioniste

La It-sh.ro gradul de multumire al clientilor este o prioritate, astfel incat firma vine in intampinarea acestora cu diferite servicii si suport, indiferent daca vor sau cumpere un produs sau au nevoie doar de service.

Branduri de top

Calitatea produselor este esentiala, prin urmare, clientii vor gasi in oferta magazinului online numai branduri de top si produsele rezistente si performante, de la laptopuri ieftine, la tot felul de componente software sau hardware.

Asistență la vanzare

Clientii care nu sunt hotarati in privinta produselor pot beneficia oricand de suportul specialistilor pentru a identifica cea mai buna varianta existenta. Asistenta la vanzare se poate face indiferent de momentul comenzii, clientii fiind asistati la nevoie pana la finalizarea procesului de cumparare.

Service

Magazinul online It-sh.ro ofera, de asemenea, service pentru monitoare, calculatoare si imprimante. Clientii pot beneficia de reparatii contra cost inclusiv pentru produse care au fost achizitionate din alte magazine.

Microsoft Windows Refurbished

Pe site clientii vor gasi laptopuri sau calculatoare cu licente Microsoft Windows Refurbished. Ca sa poata beneficia de aceste licente, echipamentele IT trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: vechime mai mare de  6 luni, sa fie second hand sau refurbished, pe carcasa sa aiba lipit un sticker cu Certificatul Original de Autenticitate.

In plus, reprezentantii magazinului trebuie sa-i transmita utilizatorului urmatoarele documente:

  • Facture fiscala cu licenta windows mentionata;
  • Licenta COA noua;
  • Licenta COA veche;
  • Serial number folosit pentru activarea windowsului;
  • Produsul cu windows preinstalat.

Servicii de închiriere

Dincolo de partea de vanzare, magazinul online ofera si servicii de inchiriere pentru echipamente IT sau calculatoare. Acest serviciu se adreseaza persoanelor juridice care au nevoie de diferite echipamente IT pentru afaceri.

Inchirierea produselor se face in conditii foarte avatajoase, pretul abonamentului de chirie incluzand: transportarea produselor la sediul clientului si instalarea acestora, instruirea personalului cu privire la manipularea echipamentelor; suport tehnic si service, echipament de backup, consumabile si piese de schimb. Prin urmare, inchirierea echipamentului se va dovedi o solutie mult mai avantajoasa pe termen lung decat achizitionarea acestuia, utilizatorii fiind scutiti de plata reparatiilor si a consumabilelor pe toata durata contractului.

IT-SH.ro oferă o gamă extinsă de produse

Magazinul IT-SH.ro este locul perfect pentru cei care cauta un laptop ieftin, insa oferta magazinului nu este limitata la calculatoare si laptopuri. Aici persoanele interesate vor gasi o gama diversificata de produse IT: copiatoare, imprimante, plottere, monitoare, servere, videoproiectoare si alte componente second hand de calitate foarte buna, la cele mai avantajoase preturi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.