Ruptură între Dan Barna și Andrei Caramitru

Share:

Andrei Caramitru nu mai este consilierul lui Dan Barna, scrie Adevărul. Preşedintele USR spune că a fost o decizie luată de comun acord. Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, s-a făcut remarcat în special pentru poziţiile sale duse la extrem, pe care le exprimă pe Facebook.

„Îi mulţumesc lui Andrei Caramitru pentru munca depusă la definitivarea si comunicarea unui program de guvernare consistent. Este o premieră necesară pentru România: programul de guvernare se face prin dialog, nu într-o debara, cum fac celelalte partide. Am apreciat competenta in economie a lui Andrei încă de la prima noastră întâlnire şi trebuie să recunosc că are un potenţial politic real. Cred că acum e un om politic pe propriile picioare, şi poate aduce contribuţii valoroase. Am aflat şi eu din presă de opiniile sale, prea des. Andrei are drumul său şi este un om valoros care a venit spre USR pentru că USR este alternativa care va schimba România. Andrei nu are nevoie de o titularută de consilier al meu pentru a conta. Odată terminată partea economică din program, Andrei rămâne un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relaţia preşedinte – consilier. Andrei Caramitru rămâne un membru şi o resursă în USR, cu propria cale”, anunţat Dan Barna într-un mesaj intern, obţinut de Adevărul.

Consilierul președintelui USR, Andrei Caramitru, a avut o reacție dură după ce în Parlament a fost votat Codul Penal. El spune că locul „vostru – PSD, ALDE, UDMR – este la pușcărie”.

„Grijania voastră de nenorociti ! S-au “scăpat” și albit, in bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru – borfasilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la pușcărie sau in exil unde să muriți de foame – nici gunoieri sa nu va angajeze aia. Rusine sa va fie!”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.