Scandal uriaș: Ministrul Carmen Dan, înregistrată în sediul DGA!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o întâlnire la sediul Direcției Generale Anticorupție unde a precizat că prin reorganizare nu se urmărește desființarea DGA. Totul, după un conflict deschis între ministru și șeful DGA, Cătălin Ioniță. Discuțiile au fost înregistrate de una dintre persoanele aflate la masă, chiar dacă acest lucru este strict interzis prin lege, potrivit România TV. În direct la România TV, Carmen Dan s-a declarat uimită și a spus că va afla cine a făcut înregistrarea. 

„Credeți că activitatea dumneavoastră a avut rezultatul și percepția publică a avut de câștigat? Nu! Vă sunt ministru! Este dreptul meu să fiu interesată, este dreptul meu să fiu preocupată, este și responsabilitatea mea în același timp punând cap la cap toate informațiile de care pot dispune, să gândesc soluții de optimizare și eficientizare a oricărei instituții pe care o coordonez. Cu atât mai mult Direcția Generală Anticorupție, pe care o coordonez direct. Îmi pare rău că în prezența ministrului nu sunteți atât de comunicativi cum am tras concluzia că puteți fi în aceste zile. Îmi pare rău că sunteți angajați ai unei instituții, îmi pare rău că, invitați la dialog, nu vă susțineți propriile dumneavoastră proiecte, repet, nu vă interesează. Îmi pare rău că sunteți atât de autosuficienți încât considerați că ceea ce faceți este extraordinar, deasupra oricăror invenții sau declarații asumate”, spune Carmen Dan în înregistrarea difuzată de România TV.

Reacția ministrul de interne nu s-a lăsat așteptată. Carmen Dan a declarat, la România TV, că va afla cine a înregistrat-o și cu ce scop.

„Sunt la fel de uimită că o discuţie liberă, o şedinţă ajunge să fie înregistrată. Sunt interesată să aflu şi eu (cine a făcut înregistrarea n.red.) În primă instanţă nu am crezut. A ajuns la mine informaţia ceva mai devreme, imediat după şedinţa de guvern şi in prima instanta am spus ca nu este posibil. (…) Voi face toate verificarile necesare. Eu sunt om al dialogului. Probabil ca asta nu se intelege in acest sistem si probabil ca deranjeaza atunci cand faci lucruri”, a spus Carmen Dan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.