Cioloș, pus la punct de un român din Londra!

Share:

Dacian Cioloș, preşedintele PLUS, s-a aflat zilele trecute la Londra, în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, unde s-a întâlnit cu românii din comunitate. Fostul premier a vizitat și un șantier din Wembley, unde lucrează foarte mulți români.

Dacian Cioloș, îmbrăcat cu o vestă galbenă, a făcut fotografii de mare efect, cu mulți lucrători de pe șantier.

„În cantina șantierului companiei Sisk se vorbește românește, pe schele se vorbește românește, în echipele de coordonare se vorbește românește. Nu-i de mirare, când aproape un sfert dintre toți muncitorii din construcții din Londra sunt români”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Unul dintre românii care s-a fotografiat alături de fostul premier pe șantierul din Wembley este Doru Mihalachi, originar din Bacău, ofițer în rezervă al Armatei Române. Mihalachi este cetățean britanic și munceste la Londra din 2001. A postat o fotografie pe pagina sa de Facebook și l-am întrebat ce a discutat cu Dacian Cioloș. Acesta spune că l-a lăsat fără replică pe fostul premier.

„Ce i-am spus? Că a făcut contract pentru 4 fregate la preț dublu. Că a avut un ministru al fondurilor europene, Ghinea, numit și „ministrul zero”, iar banii noștri au ramas la dispoziția Comisiei Europene care i-a dat Germaniei pentru refugiați. I-am mai zis că acum condamnă legile justiției și emiterea OUG pe justiție, în schimb el, prin ministrul Prună, a dat OUG și a modificat CP si CPP, adica 178 de articole și nimeni nu a comentat… I-am spus că a venit prim-ministru pe valul Colectiv și că eu, personal, nu am văzut realizarile lui. Eram tensionați amândoi. A evitat să răspundă. Era nervos că știu… L-am certat mai mult, dar bineînțeles că decent. Și i-am urat succes”, a declarat Doru Mihalachi pentru Gazeta Românească.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.