Crama Aramic a obținut trei medalii importante în luna aprilie

0

Cramele tinere încep să se plieze tot mai mult pe cerințele degustătorilor profesioniști de vinuri și nu numai și încep, din punctul de vedere al calității vinurilor produse, să amenințe supremația unor mari producători de vin din România.

Luna aprilie a adus pentru Crama Aramic, o cramă tânără, dar aflată pe un val ascendent, o confirmare a calității incontestabile a vinurilor produse aici. Tânărul manager general, Cosmin Crăciunescu, a reușit în doar patru ani, prin participarea la evenimentele de profil din România și din afara granițelor țării să obțină mai multe medalii importante.

Concret, participarea  la VINVEST 2019, ediția a XVI-a, la Timișoara, a reprezentat prilejul ideal pentru Crama Aramic de a obține, în ciuda unei concurențe prestigioase și selecte, medalia de argint pentru ARAMIC Roșu de Silagi 2017! A fost un moment important de prezentări, degustări, reportaje, întâlniri/revederi cu oameni noi și oameni dragi…

Reușita este cu atât mai mare cu cât în perioada 13-14 aprilie, Crama Aramic, a participat, la Brașov,  la concursul “Vin la Munte”, unde a obținut încă două medalii importante: Medalie de aur pentru Piatra Soarelui Colonada 2017 respectiv medalie de argint pentru ARAMIC Roșu de Silagi 2017.

Reamintim că la Vinofest 2016, Vârșeț (Vrsac), în Serbia, aflată la început de drum, Crama Aramic „a spart gheața” cum se spune, în privința medaliilor obținute pe plan intern și internațional, cu o Medalie de Aur cu Muscat Ottonel demisec 2015.

La aceeași competiție prestigioasă i-au mai fost premiate Rose-ul, Cabernetul Sauvignon și Pinot Noir-ul.

Construită în 2015 cu ajutorul fondurilor europene, crama Aramic are o capacitate de 200.000 litri.

Culesul strugurilor se realizează manual, crama deține propria linie de îmbuteliere, totul este nou, modern, din inox, rezervoarele fiind controlate din punct de vedere termic.

Într-o competiție acerbă, Crama Aramic reușește, pas cu pas să câștige încrederea tuturor celor care știu cât de important este un vin de calitate!

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.