”Hai la vot! Așa a zis bunica.” O campanie Declic

0

Comunitatea Declic a lansat, în colaborare cu vloggerul Mircea Bravo, un clip prin care mobilizează oamenii să iasă la vot în 26 mai. Clipul ”Așa a zis bunica” a fost lansat în online în urmă cu 2 zile și are deja aproape 3 milioane de vizualizări.

Clipul poate fi vizionat aici: https://www.facebook.com/mirceabravo/videos/2355111484539809/ și îl puteți prelua, în vederea mediatizării.

Mesajul bunicii este unul simplu, dar de impact: noi nu am avut de ales, voi aveți, nu dați cu  piciorul șansei de a vota și de a alege cine să vă reprezinte.

”Ne dorim mobilizarea cât mai multor persoane la vot și am început o campanie în acest sens. Clipul este o parte a strategiei noastre. Organizăm zilnic sesiuni de conversații telefonice, prin care îndemnăm oamenii să iasă la vot, iar pe 19 mai va avea loc manifestația ”Toți pentru Europa”. Ce vrem să subliniem este că vorbim despre o acțiune civică, fără implicații și partizanate politice”, a declarat Roxana Pencea Brădățan, coordonator campanii Declic.

Comunitatea Declic a fost sprijinită în realizarea acestui film devenit deja viral de către Cercul donatorilor din Chicago. ”Românii din Chicago doresc să își încurajeze compatrioții de pretutindeni să iasă la vot, astfel încât diaspora să conteze și să aibă cel mai puternic impact electoral din ultimii 30 de ani”, a declarat Mihaela Livanu, fondator Cercul donatorilor Chicago.

”Noi credem că umorul, ca și iubirea, e universal. E limbajul înțeles de oamenii din toate condițiile sociale. Umorul este cea mai eficientă metodă de a ajunge la oameni, să-I relaxăm, să-I facem să își pună întrebări și să îi inspirăm să fie responsabili. Să nu mai parcheze pe locuri pentru persoanele cu dizabilități, să nu mai arunce gunoaie în natură. Să meargă la vot. Ne bucurăm că, prin colaborarea cu Declic, putem să transmitem oamenilor cât de important este să aleagă, să fie liberi și să creadă într-o țară mai bună”, a declarat vloggerul Mircea Bravo.

Comunitatea Declic vă invită pe 19 mai, la manifestația Toți pentru Europa, care va avea loc începând cu ora 18.00 în Piața Victoriei din București.

Mai multe informații despre mobilizarea la vot puteți afla de aici: http://europene.declic.ro/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.