Ministrul Deneș, vizită de lucru în județul Ialomița

0

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla vineri, 3 mai, într-o vizită de lucru în județul Ialomița, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu.

Începând cu ora 11.00, ministrul Deneș va prezenta obiectivele de investiții derulate de Ministerul Apelor și Pădurilor în anul 2019, în județul Ialomița (la Centrul Cultural UNESCO “Ionel Perlea” Slobozia), evenimentul fiind urmat de o conferință de presă.

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va deplasa apoi la Fetești unde, de la ora 13.15, va prezenta proiectul “Punerea în siguranță a liniei de apărare de la Dunare pe sectorul identificat cu risc tehnologic semnificativ” / Lucrări de apărare împotriva inundatiilor în municipiul Fetești și va susține aici o sesiune de declarații de presă.

Vizita de lucru a ministrului apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va încheia cu inspectarea zonelor cu puncte critice pe Brațul Borcea, km. 34 – zona Bentu, mal drept și zona intravilan Stelnica, mal stâng, acțiune care va începe de la ora 15.00.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.