Dăncilă îi dă o nouă lovitură lui Dragnea! Anca Alexandrescu nu mai este consilier onorific al premierului!

0

Omul de încredere a lui Dragnea din Guvernul Dăncilă, Anca Alexandrescu, care ocupa locul de consilier onorific al premierului, a a fost dat  afară din Guvern.

Viorica Dăncilă încearcă de mai multă vreme să iasă de sub tutela Ancăi Alexandrescu, cerberul trimis de Liviu Dragnea la Palatul Victoria pentru a sufoca, din faşă, orice gând de răzvrătire al premierului.

Din  ziua în care a fost învestită ca prim-ministru, Viorica Dăncilă a ascultat cu sfinţenie de Anca Alexandrescu, percepută ca extensie a liderului PSD. „În Guvern ştie toată lumea că prin vocea Ancăi Alexandrescu vorbeşte, de fapt, Liviu Dragnea.

,,Anca Alexandrescu este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu, aprig susţinător al lui Ion Iliescu în anii ’90. Anca Alexandrescu s-a mai intersectat cu jurnalismul prin căsătoria cu Dan Andronic, patronul EVZ, unul dintre aliaţii lui Liviu Dragnea împotriva statului paralel. La începutul anilor 2000, a fost consiliera premierului Adrian Năstase, apoi a trecut în echipa fostului primar general Sorin Oprescu. S-a întors la Palatul Victoria alături de premierul Victor Ponta, ca să ajungă ulterior în tabăra lui Liviu Dragnea”, scria în urmă cu două săptămâni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.