Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, ar putea fi demisă!

0

Șefa ANAF, Mihaela Triculescu are zilele numărate în fruntea Fiscului. Impusă de Vâlcov în coasta lui Teodorovici, șefa ANAF îl deranjează și pe Teodorovici și pe Dăncilă.

Dăncilă este nemulțumită de atitudinea lui Vâlcov, protectorul Mihaelei Triculescu, și și-ar dori plecarea lui din coasta ei. În aceasta luptă îl are aliat pe Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, și el deranjat că Vâlcov intervine peste activitatea lui, relatează realitatea.net.

În plus, Teodorovici este nemulțumit de încasările slabe ale ANAF și și-ar dori plecarea Mihaelei Triculescu din funcție, spun surse guvernamentale.

Pentru asta are însă nevoie de Viorica Dăncilă. Plecarea lui Triculescu este o decizie care se ia de premier, dar la propunerea ministrului de Finanțe.

Plecarea șefei ANAF, Mihaela Triculescu, ar însemna că Dăncilă își va asuma sa preia frâiele guvernării împotriva lui Dragnea și Vâlcov.

Dăncila și-ar dori și plecarea din funcție a Ancăi Alexandrescu, păstrată în Guvern de Dragnea pentru ca e pe post de paznic și spion.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.