Informația-bombă care dă peste cap tot filmul morții lui Răzvan Ciobanu

0

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină, luni, 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Un martor-bombă dă peste cap tot ce se ştia până acum: o femeie susține că există cinci filmări pe care se mai vede o persoană în maşină!

Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni, joi, 2 mai, dar semnele de întrebare cu privire la tragedia în care și-a pierdut viața rămân.

Există o ipoteză conform căreia designerul Răzvan Ciobanu ar fi fost urmărit de două clanuri interople, din București și Constanța, la care ar fi avut datorii.

De asemenea, lângă Răzvan Ciobanu, chiar pe scaunul șoferului, se spune că ar fi fost o altă persoană, care s-ar fi aruncat din automobil înainte ca acesta să intre în câmp.

Zilele trecute, o tânără a postat un mesaj misterios pe contul de socializare al designerului care a stârnit un val de controverse în rândul internauților: „Sunt patru filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt doi bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”.

Femeia însă nu a dat mai multe informații, cu toate că a fost luată la întrebări de ceilalți internauți interesaţi de moartea lui Răzvan Ciobanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.