Rareș Bogdan, ironizat de ALDE după atacul la Tăriceanu

Claudiu Catană, şeful organizației de tineret ALDE, a avut, duminică, o recție ironică după atacul lui Rareș Bogdan la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu.

Claudiu Catană a reacţionat după ce Rareș Bogdan a avut un atac dur la liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

„Văd că Rareș Bogdan îi numără nevestele lui Călin Popescu-Tăriceanu. Nu vrea să-i numere și altceva? Ceva ce lui Rareș Bogdan îi lipsește! Câteva elemente ajutătoare…”, a scris șeful ALDE tineret pe pagina sa de Facebook.

„Elementele ajutătoare” postate de șeful tineretului ALDE sunt: un pui, un ou, un biberon, clape de pian, o lanternă și litere din alfabet.

„În afară de Dragnea și acoliții lui, de infractorii lui, mai există unul. Mai există unul ajuns la a cincea, a șasea, a șaptea nevastă, nici nu mai știu a câta nevastă, dar care luptă pentru familii tradiționale. Acest individ e mai periculos decât celălalt. Acum 48 de ore era preocupat de cum să pună în dezbatere publică, nu nevoia de autostrăzi, de investiții, de spitale, ci cum să discutăm noi despre droguri, despre etnobotanice. Să facem niște mari laboratoare unde să intre el cu Dragnea să se drogheze singuri. Nu noi. Sau să intre în pușcăriile pe care le eliberează și să se drogheze ei acolo”, a spus Rareş Bogdan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.