Rareș Bogdan exclude o alianță PNL-UDMR

Share:

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit la adresa UDMR şi a anunţat că este exclusă orice alianţă a liberalilor cu partidul condus de Kelemen Hunor. Mai mult, candidatul PNL la alegerile europarlamentare a spus că o asemenea alianţă este una împotriva statului român. 

,, Niciodată cu UDMR! UDMR joacă cu Ungaria, joacă cu FIDESZ, joacă cu Viktor Orban, este împotriva statului român. Niciodată cu UDMR! UDMR este împotriva României. Este o rușine ce face UDMR”, a spus Rareș Bogdan.

,,UDMR își bate joc inclusiv de cetățenii maghiari, au ajuns rușinea cetățenilor maghiari, își bat joc de țara asta. Niciodata”, a mai spus Rareș Bogdan.

„În afară de Dragnea și acoliții lui, de infractorii lui, mai există unul. Mai există unul ajuns la a cincea, a șasea, a șaptea nevastă, nici nu mai știu a câta nevastă, dar care luptă pentru familii tradiționale. Acest individ e mai periculos decât celălalt. Acum 48 de ore era preocupat de cum să pună în dezbatere publică, nu nevoia de autostrăzi, de investiții, de spitale, ci cum să discutăm noi despre droguri, despre etnobotanice. Să facem niște mari laboratoare unde să intre el cu Dragnea să se drogheze singuri. Nu noi. Sau să intre în pușcăriile pe care le eliberează și să se drogheze ei acolo”, spunea zilele trecute Rareş Bogdan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.