Liberalul Antoneta Ioniță: „Doamna Pintea! Nu poporul e infractor, ci aceia care dau legi și ordonanțe să scape infractorii!

0

„Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a început să se comporte precum conducerea PSD.  Se pare că bunul-simț a devenit pentru leadershipul partidului de guvernământ o necunoscută. Doamna Pintea nu se lasă mai prejos și se ia la întrecere cu Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu sau Cătălin Rădulescu în aroganță și prost gust!

Halucinant! Sorina Pintea a catalogat poporul român ca fiind “unul de infractori”. Doamna Pintea! Nu poporul e infractor, ci aceia care dau legi și ordonanțe să scape infractorii! Nu poporul român modifică Codurile Penale ca să ofere imunitate clientelei de partid a PSD! Nu poporul român pregătește ordonanțe de urgență ca să impiedice validarea referendumului referitor la justiție din 26 mai! Nu poporul român ia cu arcanul medicii ca să-i ducă la mitinguri de campanie!

Mai bine doamna Pintea ar avea grijă să depolitizeze sistemul medical. Se știe de multă vreme despre adevărata teroare pe care pesediștii o propagă printre salariații din instituțiile publice conduse de ei, oameni care sunt obligați- sub amenințarea pierderii locului de muncă- să participe la tot felul de întâlniri de partid.

Abuzul capătă deja forme incredibile: există situații în care medicii sunt luați de lângă paturile bolnavilor ca să fie duși pe 9 mai la Iași, la un miting unde speri să speli imaginea pătată a lui Dragnea.  O totală inconștiență și un maxim cinism!

Domnilor de la PSD,  nu mai umiliți medicii! Lăsați-i să-și facă onorabil meseria! Și așa au prea multe cazuri de rezolvat, și așa le lipsesc cele necesare unui act medical de calitate! Spălatul imaginii lui Dragnea nu face parte din fișa postului!

Antoneta Ioniță

Deputat PNL

Membru al Comisiei pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.